Home » natcreme » 4 geniale grunde du har brug for en natcreme

4 geniale grunde du har brug for en natcreme

cliniqueloveEn natcreme er dybest set en fugtighedscreme, der har Rehydrating ingredienser, der er mere koncentreret, end dagen cremer. Til natten hudcreme, er det vigtigt, at du vælger en, der passer til din hudtype. Ved at vælge en nat hudcreme, overveje, hvilken type af sovekabine du er. Hvis du sover for det meste på din side eller vende og dreje en masse i seng, skal du vælge en creme, der ikke vil plette dine ark. Hvis du sover fladt på ryggen med dit ansigt op, en tungere og fedtet creme er perfekt .

Grunde du brug for en Night Cream

Det er vigtigt at bruge en anden type fugtighedscreme natten Hvorfor Her er tre af de vigtigste grunde, du har brug for en natcreme.?:

Den indeholder ikke solbeskyttelse. Da din dagcreme skal indeholde solcreme, er det vigtigt at give din hud lidt hvile fra kemikalier i en solcreme.
Trans epidermal vandtab (TEWL) er på sit højeste natten. Du skal bruge en creme, der kan modvirke denne form for dehydrering.
Næringsstoffer til kroppens celler udskiftes og fornyes i løbet af natten. Night-tid er det bedste tidspunkt at øge levering af næringsstoffer til huden.
Nat-tid er det bedste tidspunkt at gå ud med fugt, fordi en god nat hudcreme kan forblive fugtig hele natten lang.
Night Cream Vs. Day Cream

Har du virkelig brug for en anden dag og nat fugtighedscreme? En fugtighedscreme (dag og nat) arbejder for at holde det yderste lag af din hud smidig at gøre det glat og blød. En fugtighedscreme sinker hudens fugttab ved at danne en fysisk barriere. A nat og dag creme er forskellig i formuleringen, og de ekstra ingredienser inkluderet.

En natcreme indeholder en højere procentdel af hydroxy syrer retinol og vitamin C end en dagcreme. Disse aktive ingredienser er ansvarlige for at øge hudens reparation og fugt genopfyldning.
Dag cremer koncentrere sig mere om hud hydrering og beskyttelse mod UV-stråler og forurening. Dette er grunden til dag cremer indeholder solcreme og antioxidanter.
Mens du bruger en dagcreme natten eller gøre det omvendte vil ikke forårsage nogen skade på din hud, behøver du ikke en solcreme natten. Omvendt kan nogle af ingredienserne i en nat hudcreme blive beskadiget af UV-stråler fra solen og vil blive gjort forgæves.
Hvornår skal du bruge en Night Cream?

Hvis du har fedtet hud, behøver du ikke nat fugtighedscreme. Du skal dog til at anvende en creme om natten, hvis du har brug for at behandle betændelser og mørk pigmentering. Hvis du har tør hud, skal du bruge en rehydrerende nat hudcreme. Hvis du vil have din hud til at se og føle sig godt, skal du bruge en dagcreme til beskyttelse og en natcreme til reparation og behandling.

Vi ønsker alle at se så godt som vi overhovedet kan. Vi føler stadig unge på trods af de rynker og ønsker at se i overensstemmelse hermed ved at bruge hals creme.