Home » Tilbehør » 3 tips til at vælge de bedste Dame pung, der passer dig

3 tips til at vælge de bedste Dame pung, der passer dig

40230200280_dbramante1928_cow_hide_4_8_pung_cover-pKan du gætte, hvem der er alle kvinders bedste ven? Jeg tænker den, der altid ledsager os overalt, hvor vi gå, hvis det er en shoppingtur, cocktailparty eller bare gå på arbejde. Jeg er ret sikker på du ved, hvem jeg taler om. det er kvindernes pung, at ingen af os kan leve uden. selvfølgelig har vi mange mange andre venner såsom sko, punge, solbriller, men nummer et er den autentiske designer håndtaske, som ikke kan erstattes af noget andet. de holder vores lille skatte startende fra telefoner kan kreditkort, nøgler, notesblok, pen, kosmetik tasker, solbriller og listen går på og. Bare stop for en anden og tænke over det. kan du forestille dig verden uden kvindernes pung, som vi kender det? hvad ville vi gøre uden dem? Hvordan ville vi bære rundt alle vores såkaldte nødvendigheder?

I dagens modeverdenen punge anses for at være damer værdsatte besiddelser, og de er karakteriseret som mode stil erklæringer. Især ægte designer tasker er vant til at udtrykke stil, individualitet og stemninger. Måske vil du enig med mig på dette, men de punge, du bærer dåse hovedsagelig tilføje eller mindske den vægt, som du synes at bære. det er meget vigtigt at vælge den rigtige form, stil og størrelse af kvinders pung, der rent faktisk passer til din krop og personlig stil. nogle af jer tror måske, at det er nemt at gøre, og nogle af jer måske helt tabt.

Her er 3 grundlæggende punkter, du bør huske på, når de køber en ny ægte taske.

størrelse

– Simpelt som det kan være, hvis du er ganske høj og stor, ikke vælge denne lille lille pose, som ingen selv ville lægge mærke
– Dimensionerne af din pung bør supplere din størrelse
– Det samme gælder med den petite person,
– Må ikke få denne enorme håndtaske, der vil helt dække det meste af din krop

Shape

– Når du vælger formen stick med det modsatte til din krop type
– For eksempel, du er høj og tynd look til en kvinders pung, der er mere ustruktureret og afrundede såsom hobo tasker Disse figurer vil supplere din krop og giver flot kontrast ..
-. Gå efter den høje, rektangulære og præcist skitserede form af ægte taske, hvis du hører til den korte og mere tunge side af befolkningen Bare husk at holde sig væk fra damer håndtasker med afrundede design.

Style

– Håndtasker, der passer lige under armen på brystet niveau er bedst egnet til kvinder, der er tynde og har brug for at understrege deres feminine del – cleveage
-. Større damer bør absolut undgå korte håndtag punge De har tendens til at understrege de større størrelser, så de er absolut et stort NEJ NEJ for flere tunge kvinder
– Længden af kvindernes pung vil altid intensivere den kropsdel det kommer tæt på med.
– Ex hvis dit autentiske taske kommer til din hofte område, så det område af din krop vil blive mere målrettet som øjne naturligvis er tiltrukket af det.

Vi er alle forskellige med en unik stil. Generelt kan jeg sige, at de fleste af de kvinder ser fantastisk med kvinder pung, der ender i midten af torso som det smigrer taljen. Det bør ikke være svært at vælge den rigtige størrelse, form og stil for dig, da markedet er fuld af fantastiske designs i hver kategori. Bare kig i spejlet og huske på de 3 grundlæggende regler, vi drøftede.