Home » Tilbehør » Oakley solbriller til kvinder

Oakley solbriller til kvinder

For kvinder solbriller komplimentere vores udseende og er helt sikkert et fashion statement. Ikke at glemme den virkelige årsag bag iført vores solbriller … den klare sol og blænding. Det er derfor, kvinder Oakley solbriller er så populære, de bringer praktiske og mode sammen.

Der er noget for enhver kvinde i Oakley solbriller rækkevidde. Blot for at nævne et par stykker: –

De Breathless solbriller er designet til at skildre raffinement og selvtillid. De har en ultralet ramme, en tre-punkts pasform til komfort hele dagen og filtrerer alle UV.

1x-1

Den polariserede flagre Solbriller er et originalt og åbenhjertig design, de er unikt feminin. Med HD polariserede linser, de tilbyder 99% polariseret effektivitet, optimeret perifert syn med seks linsekurvatur. Slagstyrke opfylder grundlæggende normer og briller kommer med eksklusive eye-wear sagen.

Oakley LIV solbriller tilbyder high definition optik med Plutonite linsematetrialet filer ud af alt UV samtidig have varieret felt og lystransmission. De er meget feminine, slagfasthed møde grundlæggende normer, tilbyder komfort hele dagen og samtidig være ultra-let og eye-wear tilfælde er inkluderet.

Kvindemuseet Dart Iridium Solbriller har et feminint ramme, detaljeret hængsel gjord og metal ikoner. De filtrerer 100% UV samtidig maksimere klarhed på alle vision vinkler med patenterede optik. Eye-wear tilfælde medfølger.

Oakley Dart solbriller tilbyder komfort og holdbarhed, de er fremhævet af den glatte kontur af en enkelt kontinuerlig linse. De High Definition Optics tilbyder bred perifer visning. De er lette og kan monteres med valgfri gradient linse skygge. Brillerne hjælpe med at beskytte øjnene mod solens skadelige lys, ingen UV-stråler gøre det gennem det optiske Plutonite linser materiale.

Uanset hvilken model af Oakley solbriller, du vælger, vil du være at investere i god kvalitet briller, der tilbyder dine øjne exceptionel beskyttelse. De er designet til komfort og funktionalitet samtidig være trendy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *